serie-sniper-elite-dostane-zombie-spinoff
Novinka Série Sniper Elite dostane zombie spinoff

Série Sniper Elite dostane zombie spinoff

Marek Švrkala

Marek Švrkala

14. 2. 2013 10:21
Reklama

Britské studio Rebellion hodlá těžit ze současné popularity zombie her. Dnes totiž představilo akci Nazi Zombie Army, která bude odbočkou oblíbené série Sniper Elite zaměřenou právě na střílení hord nemrtvých nepřátel. Hra vyjde už na konci února, a to exkluzivně na Steamu, kde si ji aktuálně můžete předobjednat ve slevě za necelých 9 euro.

Nazi Zombie Army je akcí založenou na technologickém zázemí Sniper Elite V2, ovšem spin-off bude samostatně hratelný. „Chceme fanouškům nabídnout něco nového a trochu hutnějšího – něco, co si snadno zahrají s kamarády, kteří Sniper Elite V2 nevlastní,“ řekl pro Gamasutru Jason Kingsley, šéf studia Rebellion. To se tak odklání od reality, jaké se série snažila docílit, a nabízí fiktivní scénář.

„Zoufalý Hitler na sklonku války vše vsadil na pekelnou kartu – legii nemrtvých super vojáků, kteří mohou převzít vládu nad celou Evropou,“ píše se v představení hry. Hráči se však mohou těšit nejen na nové nepřátele v nové kampani, ale i na spolupráci s přáteli. Nazi Zombie Army totiž vůbec poprvé v sérii nabídne kooperaci až pro čtyři hráče.

Hlavní hrdina Karl Fairburne bude muset spolupracovat s lidmi, kteří dříve stáli na druhé straně barikády – německým důstojníkem, vědcem a ruským vojákem. Přikládáme první trailer, v němž si můžete prohlédnout například charismatického zombíka se samopalem v uniformě nacistické armády. V galerii pak najdete i screenshoty a čtveřici hlavních hrdinů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama