wargaming-koupil-gas-powered-games
Novinka Wargaming koupil Gas Powered Games

Wargaming koupil Gas Powered Games

Marek Švrkala

Marek Švrkala

14. 2. 2013 14:32
Reklama

Běloruská společnost Wargaming, která stojí za veleúspěšným MMO World of Tanks pokračuje v expanzi. Po nedávné akvizici týmu Day 1 Studios dnes oznámila další rozšíření. Tentokrát Wargaming.net získal studio Gas Powered Games, a to i s jeho šéfem a zakladatelem Chrisem Taylorem, který patří k velmi respektovaným vývojářům. Vždyť jeho tým stojí za tituly, jako jsou Supreme Commander, Demigod, Dungeon Siege nebo Age of Empires Online. V poslední době se ale studio potýkalo s problémy a muselo propouštět.

„Hry a vývojářské zkušenosti Gas Powered Games dokazují, jak cenným přírůstkem do rodiny Wargamingu bude Chris a jeho studio. Nemůžeme se dočkat, až s nimi začneme pracovat,“ řekl šéf Wargamingu Victor Kislyi. Chris Taylor pak odvětil: „Růst Wargamingu v posledních letech byl obrovský a my se těšíme, až se připojíme k jedné z nejrychleji rostoucích herních společností na světě. Jsem si jistý, že naše zkušenosti napomohou Wargamingu v celosvětovém úspěchu.“

Bohužel ani jeden z nových spolupracovníků neodhalil, co bude studio Gas Powered Games vyvíjet. Je ale jisté, že nyní získá výraznou finanční injekci a bude moci v klidu pracovat. Připomeňme, že studio Gas Powered Games před třemi dny na Kickstarteru ukončilo kampaň hry Wildman. Ještě předtím pracovalo na ambiciózní strategii Kings and Castles, jejíž vývoj byl pozastaven. Povstane některý z těchto titulů, nebo se dočkáme dosud neodhaleného projektu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama