crysis-3-bude-mit-dlc-ale-ne-prvni-den
Novinka Crysis 3 bude mít DLC, ale ne první den

Crysis 3 bude mít DLC, ale ne první den

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 2. 2013 17:09 4
Reklama

Po všeobecném zklamání z Aliens: Colonial Marines se naděje fanoušků stříleček upínají k třetímu dílu série Crysis, který v Evropě vychází tento týden. Velká očekávání dokládá fakt, že multiplayerovou betaverzi hry (čtěte naše dojmy) si podle informací Electronic Arts vyzkoušely tři miliony hráčů. Oproti druhému dílu série pak o 35 % vzrostl počet předobjednávek, což značí dobré obchodní výsledky.

Velký počet hráčů samozřejmě budou chtít autoři náležitě využít, zatím ale není jasné, jaký stahovatelný obsah po vydání nabídnou. „Stále o tom přemýšlíme. Máme už nějaké plány, které zatím nemohu prozradit. Ještě počkáme, jak proběhne beta a jak si hra povede v prvních dnech. Plánujeme ji ale hodně podporovat,“ prohlásil Cevat Yerli z Cryteku pro CVG a zdůraznil, že hra nenabídne žádné DLC hned první den po vydání, jak v poslední době bývá u velkých titulů zvykem.

Šéf německého studia každopádně svému kousku věří. „Na současné generaci konzolí už Crytek nemohl udělat něco lepšího než Crysis 3. Lidé budou ohromeni tím, že se naše hra nebude příliš lišit od startovních titulů pro next-gen konzole od jiných společností,“ uvedl Yerli a vzbudil v nás zvědavost. Přikládáme přehlídku zbraní, další kupu videí pak naleznete o něco níže v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama