tvurci-dayz-nakonec-vsechno-predelali
Novinka Tvůrci DayZ nakonec všechno předělali

Tvůrci DayZ nakonec všechno předělali

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 2. 2013 17:58
Reklama

Vývoj samostatně hratelné verze modu DayZ probíhá trochu jinak, než tvůrci původně očekávali. „Bude to úplně něco jiného. Prakticky není nic, co bychom přímo přímo portovali z modifikace. Všechno bylo předěláno. To jsme sice původně nepředpokládali (proto došlo k odložení hry), nakonec to ale tak dopadlo. A jsme za to rádi,“ napsal v čerstvém příspěvku na oficiálním vývojářském blogu DayZ Dean Hall.

Větší rozsah práce si samozřejmě vyžádal zvětšení týmu. „Zapojuje se stále více lidí, a to jak našich, tak externích. Mnoho z nich jsou členové komunity. Doufáme, že nám tito lidé pomohou, aby hra naplnila své možnosti,“ uvedl šéf vývoje DayZ. Aktuálně se jeho tým zabývá interním multiplayerovým betatestem. Vývojáři rovněž designují modely postav, vylaďují práci s inventářem a připravují nové lokace.

Velkou pomocí pro tým je návrat Ivana Buchty (jeden z českých vývojářů zadržených v Řecku), který pomáhá s herním prostředím. Buchta se má objevit v jednom z příštích videodeníčku, a tak se už nyní můžeme těšit na to, co společně s dalšími tvůrci ukáže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama