odhalujeme-mapy-end-game
Novinka Odhalujeme mapy End Game

Odhalujeme mapy End Game

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 2. 2013 18:59
Reklama

Kapitola jménem Battlefield 3 se nám pomalu uzavírá a my vám k tomuto skoro až smutnému výročí přinášíme informace o mapách, na nichž se budete moci vyřádit v posledním a příhodně nazvaném přídavku - End Game.

Čtveřice map už jen svým vzezřením přináší čtyři naprosto odlišné zážitky - bojovat budeme moci od vysokohorských oblastí pokrytých sněhem až po vyprahlé pouště. Pojďme se nyní kouknout na stručný přehled toho, co End Game nabídne.

Operation Riverside je mapa plná podzimních barev, pěchotní zábavy a malou lokální elektrárnou, jež přímo volá po demolici s partou podobně chtivých přátel.

Odhalujeme mapy End Game
i Zdroj: Hrej.cz

Další mapou je Sabalan Pipeline, kde budete bojovat v bezprostřední blízkosti rafinérie. Těžko si představit bezpečnější místo k řádné přestřelce až 64 hráčů.

Odhalujeme mapy End Game
i Zdroj: Hrej.cz

Kiasar Railroad je pak mapou, jež splní sny všech venkovských balíků. Vyznačovat se bude strategickou železniční stanicí umístěnou v jejím středu a značnými výškovými převýšeními - obojí jistě udělá radost všem stratégům se zbraní v ruce.

Odhalujeme mapy End Game
i Zdroj: Hrej.cz

Poslední představenou mapou jsou pak pouštní Nabandan Flats. Zde budeme v otevřenější krajině bojovat o pouze zdánlivě opuštěný sklad. Ten samozřejmě neskrývá nic menšího, než zbraně a opět pevný strategický bod.

Odhalujeme mapy End Game
i Zdroj: Hrej.cz

A samozřejmě, kromě nových map se těšíme i na nová vozidla (3), návrat mód Capture the Flag a spoustu nových zážitků a výkřiků na neschopné spoluhráče. A co vy, máte předplaceno či si budete End Game pořizovat zvlášť? Nebo se snad počítáte mezi Elitáře?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama