akce-watch-dogs-se-odehraje-v-chicagu
Novinka Akce Watch Dogs se odehraje v Chicagu

Akce Watch Dogs se odehraje v Chicagu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 2. 2013 12:02 1
Reklama

Oznámení akce Watch Dogs bylo jedním z vrcholů loňského ročníku výstavy E3, a tak jsme čekali, zda se očekávaný titul objeví také na představení konzole PlayStation 4. To se nakonec v závěru konference stalo. Ubisoft prostřednictvím svého šéfa Yvese Guillemota potvrdil, že hra vyjde nejen na PC, Xbox 360, PlayStation 3 a Nintendo Wii U, ale také na PlayStation 4, a to hned při uvedení konzole na trh. Pak už Guillemot pustil ukázku, v níž hlavní hrdina Aiden znovu prochází ulicemi Chicaga, kde se bude hráč volně pohybovat.

V působivých lokacích otevřeného světa můžete scanovat lidi, a tak získávat informace o tom, jak se jmenují, co dělají, kolik vydělávají a zda mohou spáchat zločin. Jednoho ze solventních občanů pak v ukázce hráč okrade, když získá přístup k jeho bankovnímu účtu a hned vybere prostředky z bankomatu.

Pak ale hrdina zmerčí kriminálníka, který zaútočí na ženu. Následuje honička a úspěšné zneškodnění zločince. Jenže podobná divoká akce v ulicích se nelíbí policii, a tak hrdina musí znovu utíkat. V ukázce tak dále uvidíme efektní vysunutí dopravních zátaras, přesnou střelbu a zastavení vlaku, na nějž stačí naskočit. Pokud totiž umíte používat vyspělé technologie, jde všechno snadno. Nejnovější video z Watch_Dogs opět ukázalo, proč se na hru tak těšíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama