mass-effect-3-cekaji-jeste-dve-rozsireni
Novinka Mass Effect 3 čekají ještě dvě rozšíření

Mass Effect 3 čekají ještě dvě rozšíření

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 2. 2013 21:59
Reklama

Společnost Bioware odhalila poslední stahovatelný balíček pro single-playerovou část třetího Mass Effectu. DLC Mass Effect 3: Citadel hráče zavede do dalších lokací na vesmírné stanici Citadela, kde došlo k nebezpečnému spiknutí, které je třeba rozplést a odhalit. Hráči se budou moci spojit s různými postavami s celé trilogie, což by mělo vyústit v mnoho emotivních momentů. Dojde ale také na zábavu.

„Doufáme, že si fanoušci užijí další chvíle s jejich oblíbenými hrdiny – my jsme si zase užili čas strávený při jejich tvorbě. Jsme nadšeni, že můžeme vypustit poslední kousek trilogie a posunout se k budoucnosti značky Mass Effect,“ prohlásil Casey Hudson, jenž má tuto úspěšnou sci-fi sérii v Bioware na starost.

Balíček Citadel si hráči budou moci pořídit za 1200 MS bodů nebo 15 dolarů, a to od 5. března, kdy se dostane na příslušná distribuční místa pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Ještě o týden dříve Bioware vypustí bezplatné multiplayerové DLC s podtitulem Reckoning. To přinese několik nových hratelných postav (např. Geth Juggernaut, Female Turian Raptor, Talon Mercenary, Alliance Infiltration Unit), zbraní (např. Biotic Hammer. Geth Spitfire Assault Rifle, Venom Shotgun) a uprgadů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama