beyond-good-evil-2-proste-bude
Novinka Beyond Good & Evil 2 prostě bude

Beyond Good & Evil 2 prostě bude

Ondřej Švára

Ondřej Švára

26. 2. 2013 06:33
Reklama

Léta očekávaný druhý díl oblíbené akční adventury z roku 2003 Beyond Good & Evil je stále ve vývoji a fanoušci si mohou být jisti, že vyjde. Tvrdí to šéf Ubisoftu Yves Guillemot.

Ale zároveň dodává, že není připraven o téhle hře mluvit. "Je v přípravě, ale momentálně se k ní nemohu vyjádřit. Ale brzo už to půjde, Beyond Good & Evil 2 je zkrátka na cestě," říká Guillemot. Nezmínil žádné datum ani platformy, na kterých by se hra mohla objevit.

Druhé Beyond Good & Evil vzniká v kanceláři Ubisoftu Montpellier a pracuje na něm někdejší šéfdesignér prvního dílu Michel Ancel. Za dlouhým vývojem dvojky stojí nejspíš i fakt, že si Ancel dal v roce 2011 od hlavního projektu pauzu a věnoval se Raymanovi Origins. Dnes se pro změnu říká, že byl titul překopán pro novou generaci konzolí a taková věc samozřejmě na rychlosti vývoje také nepřidá.

Yves Guillemot ale kategoricky popírá, že by bylo  Beyond Good & Evil 2 nějak ohroženo. Například údajným odchodem Ancela z Ubisoftu. Spekulace o jeho rezignaci se vyrojily poté, co slavný designér podpořil protestující tvůrce Raymana Legends proti záměrnému odložení této hry až na letošní září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama