do-zaklinace-3-bude-mozne-nahrat-savy
Novinka Do Zaklínače 3 bude možné nahrát savy

Do Zaklínače 3 bude možné nahrát savy

Marek Švrkala

Marek Švrkala

1. 3. 2013 19:50 4
Reklama

CD Projekt Red prostřednictvím preview v německých médiích vypustil další informace o třetím dílu RPG série Zaklínač. Mezi novými podrobnostmi vyčnívá například fakt, že v třetím dílu bude alespoň na PC možné využít uložené pozice z dvojky, které budou mít vliv na to, jaké postavy se ve hře objeví a jak budou reagovat. Hlavní příběh tím ale nebude ovlivněn.

Vylepšení by měl doznat život ve městě, kde se lidé budou věnovat svým každodenním činnostem a pokud vás kupříkladu přistihnou při krádeži, zavolají hlídku. Mezi městy se můžete pohybovat pěšky, lodí nebo na koni, kterého buď koupíte, anebo ochočíte pomocí jednoho z Geraltových kouzel. Divokou zvěř je možné i stopovat a lovit, a tak získat cennou kožešinu nebo drápy.

Geralt také bude hbitější, protože může skákat a lézt. V boji pak využije novou bojovou mechaniku, která mu umožní zasáhnout specifická místa nepřátel, a tak využít jejich slabých stránek. Tato mechanika by měla připomenout systém VATS z třetího Falloutu. Tentokrát může hlavní hrdina dosáhnout na level 60, přičemž jeho rozvoj by měl být daleko komplexnější a nabídnout stovky různých možností.

Těšit se můžete na 50 hodin hratelnosti v hlavních rovinách příběhu, řešení všech bočních úkolů pak čas strávený u hry posune až ke stovce hodin. To už je slušná porce, co říkáte? Přikládáme grafické náčrty několika čarodějnic, které by podle slovanské mytologie měly být strašidelnou babou jagou a připomínáme, že Zaklínač 3 vyjde někdy příští rok pro PC, PlayStation 4 a pravděpodobně rovněž pro další Xbox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama