eve-online-ma-500-tisic-predplatitelu
Novinka EVE Online má 500 tisíc předplatitelů

EVE Online má 500 tisíc předplatitelů

Marek Švrkala

Marek Švrkala

1. 3. 2013 12:56
Reklama

Společnost CCP Games oznámila, že její sci-fi MMO EVE Online přesáhlo hranici 500 tisíc předplatitelů. „Je pro nás velmi inspirující, že po deseti letech tvrdé práce našeho týmu, překračujeme hranici půl milionu předplatitelů. Je to pro mě důkaz, že EVE může žít věčně,“ řekl Hilmar Veigar Pétursson, šéf CCP Games, a pochválil fanoušky. „K tomuto milníku jsme se nedostali sami, pomohly nám miliony hráčů. Nyní už vím, v co jsem dříve pouze doufal – EVE nás všechny přežije.“

K překonání milníku pomohlo bezplatné vydání osmnáctého rozšíření Retribution, které EVE Online obohatilo v prosinci, a také spuštění hry v Číně s novým partnerem. Nyní se hráči mohou těšit na různé akce spojené se startem druhé dekády provozu. Kupříkladu na konci dubna proběhne v islandském Reykjavíku, kde studio sídlí, fanouškovský festival. Chystá se také další nový obsah, ten tvůrci odhalí na výstavě PAX East, která proběhne 22. až 24. března.

Vedle placeného EVE Online islandská společnost CCP Games rozjíždí rovněž free-to-play first-person střílečku DUST 514, která se odehrává ve stejném universu jako EVE Online. Hra tak v reálném čase propojuje jeden herní svět na dvou platformách. DUST 514 totiž běží na konzoli PlayStation 3, kde v lednu odstartovala otevřená betaverze, kterou si můžete vyzkoušet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama