metro-last-light-vyjde-v-polovine-kvetna
Novinka Metro: Last Light vyjde v polovině května

Metro: Last Light vyjde v polovině května

Marek Švrkala

Marek Švrkala

1. 3. 2013 13:55
Reklama

Střílečka Metro měla původně vyjít už v březnu, nakonec ale byla kvůli nedávnému krachu vydavatelství THQ odložena. V lednové aukci tuto značku prostřednictvím svého vydavatelství Deep Silver převzala německá společnost Koch Media, která dnes oznámila nové datum vydání. Do akce z potemnělé Moskvy se budeme moci ponořit od 17. května, a to na PC i konzolích Xbox 360 a PlayStation 3.

„Nové datum vydání je ideální cestou, jak zároveň zařídit, abychom přinesli co nejlepší hru a aby naši fanoušci nemuseli čekat déle, než je to nutné,“ řekl Klemens Kundratitz, šéf vydavatelství Koch Media, a přislíbil: „Získaný čas zužitkujeme a budeme úzce spolupracovat se studiem 4A Games, abychom udělali ještě lepší střílečku. Dostane se jí pozornosti, jakou si zasluhuje.“

Tvůrci si věří a je tak pravděpodobné, že se dočkáme také stahovatelných rozšíření a možná i dalšího pokračování série. „Rádi bychom všem fanouškům značky Metro poděkovali za jejich trpělivost. Můžeme fanoušky ujistit, že pro ně toho v souvislosti se značkou Metro připravujeme ještě mnoho,“ řekl Menno van der Bil z vydavatelství Deep Silver. Přikládáme kupu trailerů, které dobře ukazují, na co se můžeme těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama