company-of-heroes-2-vyjde-v-cervnu
Novinka Company of Heroes 2 vyjde v červnu

Company of Heroes 2 vyjde v červnu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 3. 2013 17:11
Reklama

Očekávaná strategie Company of Heroes 2 původně měla vyjít už tento měsíc, nakonec si na ní ale ještě počkáme. Společnost Sega, která v lednové aukci zakoupila distribuční práva po zkrachovalé společnosti THQ, totiž dnes oznámila, že hru v Evropě a Severní Americe vydá 25. června. Tvůrci ze studia Relic Entertainment, které Sega nyní vlastní, prý potřebují více času, aby naplnili vysoký standard stanovený prvním dílem.

„Mrzí nás, že musíme s pozdějším datem vydáním zklamat naše fanoušky, kteří by už rádi hráli. Cítíme ale, že získaný čas pomůže našemu týmu, aby zajistil vysokou kvalitu, jakou si fanoušci zaslouží,“ řekl Greg Wilson, producent Company of Heroes 2 a upozornil, že zájemci budou brzy mít možnost si očekávanou strategii vyzkoušet.

„Hráči nám zanedlouho pomohou s testováním a balancováním multiplayeru v otevřené betaverzi. Detaily brzy zveřejníme,“ slíbil vývojář. My vás pochopitelně budeme informovat. Zatím si můžete v našich dojmech připomenout, čím má strategie z východní fronty druhé světové války vyniknout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama