kampan-pro-druhy-torment-odstartovala
Novinka Kampaň pro druhý Torment odstartovala

Kampaň pro druhý Torment odstartovala

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 3. 2013 15:02
Reklama

Studio inXile Entertainment dnes podle očekávání na Kickstarteru spustilo kampaň pro single-playerové RPG Torment: Tides of Numenera, které má být duchovním nástupcem RPG Planescape: Torment z roku 1999. To je po zásluze považováno za jednu z nejlepších her tohoto žánru v historii, a tak její pokračování vzbuzuje velký zájem. Už po několika hodinách od spuštění kampaně tvůrci vybrali více než 200 tisíc dolarů, takže je velmi pravděpodobně, že brzy padne i potřebných 900 tisíc. Vývojáři ale očekávají, že se vybere ještě více peněz, což hru prodlouží a rozšíří.

„Naše zkušenosti s crowdfundingem jsou nesmírně pozitivní. Otevřely nám oči, co se týče přímého vztahu s hráči. Naše budoucnost je nyní v rukou hráčů RPG. Vy jste náš vydavatel a jste ten nejlepší vydavatel, jakého jsme kdy měli,“ píší tvůrci na Kickstarteru a vysvětlují, proč už nyní mohou začít s dalším titulem, když stále vyvíjí i postapokalyptický Wasteland 2.

Práce na RPG Torment: Tides of Numenera urychlí zkušenosti a technologie, které jsou při vývoji Wastelandu použité. Navíc řada scenáristů a designérů už svou práci na Wastelandu 2 skončila, a tak se může věnovat pokračování Planescape: Torment, jež by mělo vyjít v závěru roku 2014. Více informací o tomto projektu brzy přineseme v samostatném preview, kde se dočtete o hratelnosti i světě, v němž se příběh odehraje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama