pokracovani-slendera-asi-i-pro-konzole
Novinka Pokračování Slendera asi i pro konzole

Pokračování Slendera asi i pro konzole

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 3. 2013 21:03
Reklama

Experimentální horor Slender se stal velkým překvapením, což dokládá fakt, že jsme jej vyhlásili jako nejlepší freewarovou hru loňského roku. Mark J. Hadley, který za ním stojí, tak společně s nezávislými vývojáři z Blue Isle Studios a scenáristy týmu Marble Hornets chystá její pokračování. Slender: The Arrival už bude komerční a od 26. března se bude na PC prodávat za 10 dolarů. Pokud si hru předobjednáte (aktuálně ve slevě za polovinu), můžete si vyzkoušet betaverzi.

Tvůrci oproti původnímu Slenderu slibují významně vylepšenou grafiku, zvuky, více levelů, zajímavou hratelnost a příběh. To by mělo přinést několik hodin herní doby. Těšit se mohou hráči na PC, Macu a někdy později pravděpodobně rovněž na konzolích.

„Aktuálně se zaměřujeme na verze pro PC a Mac a poté bychom hru rádi přenesli také na konzole. Hráči na nich by si ji jistě užili,“ uvedl pro VG247 Alex Tintor ze studia Blue Isle a upozornil, že vývojáři zváží i port pro mobilní zařízení. Pokud bude taková podoba Slenderu dávat smysl, mohl by drsný horor vzniknout i pro ně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama