dead-space-3-dostane-dalsi-porci-strachu
Novinka Dead Space 3 dostane další porci strachu

Dead Space 3 dostane další porci strachu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 3. 2013 12:50 1
Reklama

Pokud už jste dohráli třetí Dead Space, možná toužíte po další zábavě, kterou by mělo přinést už před vydáním hry oznámené DLC. Stahovatelný balíček se na známá distribuční místa dostane příští týden, což platí všechny platformy. V kalendáři si můžete zaškrtnout 12. březen, pokud hru máte na PlayStationu 3, budete muset čekat ještě o den déle. Cena příběhového rozšíření byla stanovena ba 800 Microsoft bodů nebo 10 dolarů.

DLC Dead Space 3: Awakened by mělo potěšit fanoušky, kterým Dead Space 3 nepřišel moc strašidelný. Balíček se totiž zaměří na kořeny série a pokusí se navodit co nejděsivější atmosféru. „Měli jsme vizi, čeho chceme s tímto DLC dosáhnout. Trochu se dotýká toho, o co nás žádala komunita hardcore hráčů. Tvrdili, že Dead Space 3 není tak strašidelný, jak by chtěli,“ řekl Shereif Fattouh ze studia Visceral Games.

„Strašidelná a děsivá atmosféra byla a stále je velkou součástí značky Dead Space,“ doplnil ještě vývojář. DLC by hráče mělo zavést na loď Terra Novu, kde potkají nebezpečné členy sadistického řádu Unitologů. Více se dozvíte v přiloženém traileru, kde uvidíte i některé nepřátele. Ještě více záběrů z tohoto balíčku pak můžete zhlédnout na americkém serveru IGN.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama