dalsi-sniper-elite-dorazi-v-pristim-roce
Novinka Další Sniper Elite dorazí v příštím roce

Další Sniper Elite dorazí v příštím roce

Marek Švrkala

Marek Švrkala

14. 3. 2013 16:45
Reklama

Aktualizováno: Studio Rebellion hru nyní oznámilo oficiální cestou a potvrdilo, že se jí dočkáme na konzolích stávající generace, nadcházející generace i na PC. Sniper Elite 3 by pak měl navázat na druhý díl, v němž bojoval sniper Karl Fairburne. Tvůrci hodlají upravit hratelnost a přinést nový příběh, hlavní hrdina ale pravděpodobně zůstane.

„Jsme rádi, že můžeme se společností 505 Games spolupracovat na pokračování, které bude postavenou na úspěšném Sniper Elite V2. Máme několik skvělých nápadů, jak hru upravit. Neocenitelné pro nás také jsou poznatky od fanoušků,“ prohlásil šéf studia Rebellion Jason Kingsley a pak konečně začal být trochu konkrétnější: „Další díl Sniper Elite by měl být více sandboxovou hrou, která ale využije úžasné záběry kamery a atmosférické zasazení do druhé světové války.

Původní zpráva: Třetí díl sniperské série Sniper Elite vyjde v příštím roce jak pro stávající generaci konzolí, tak pro tu nadcházející. Svým finančním partnerům v Itálii to oznámila společnost 505 Games, která na chystané dílo studia Rebellion vlastní vydavatelská práva. Hra tak ještě nebyla oznámena se vší parádou, jde spíše o únik informací, který zatím nezmiňuje PC verzi. I té bychom se však snad měli dočkat.

„Doufali jsme, že zpráva zůstane mezi italskou finanční komunitou skryta do té doby, než budeme moci tento titul oficiálně oznámit. To plánujeme už brzy,“ přislíbil zástupce společnosti 505 zahraničnímu serveru Joystiq a potvrdil, že druhý díl série, tedy Sniper Elite V2, celosvětově uspěl, když se prodalo kolem 1,1 milionů kopií. To znamená příjem ve výši 28,6 milionů eur. Připomínáme, že tvůrci nedávno pro PC vydali zombie-obočku série v podobě Nazi Zombie Army.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama