jak-se-zrodila-elizabeth-z-bioshocku
Novinka Jak se zrodila Elizabeth z Bioshocku?

Jak se zrodila Elizabeth z Bioshocku?

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 3. 2013 10:18
Reklama

Pokud jste už viděli alespoň nějaké video z očekávané střílečky Bioshock: Infinite, pak asi víte, že se v ní hlavní hrdina Booker DeWitt vydá do plovoucího města Columbia najít a zachránit jistou Elizabeth. Vytvoření této záhadné dívky věnovalo studio Irrational Games, které za Bioshockem stojí, mimořádnou pozornost.

„Elizabeth budete mít po svém boku téměř po celou hru, takže je jasné, že kdybychom ji nepřipravili správně, nebude hra dobrá. Elizabeth je emočním středobodem nového Bioshocku,“ říká Ken Levine z Irrational Games v komentovaném videu ze zákulisí vývoje.

Na více než sedmiminutovém videu pak uvidíte, kolik hereček se na připravení herní podoby Elizabert podílelo – jedna měla na starost dabing, další natáčení motion capture a konečně třetí dívka se stala předlohou pro samotný vzhled sympatické hrdinky. Velkou roli by měl hrát výraz, jaký bude mít Elizabeth ve tváři.

„Chtěli jsme zdůraznit stavbu jejího obličeje, abyste i přes celou místnosti viděli, jaký výraz má ve tváři,“ uvádí Shawn Robertson, který má ve hře na starosti animace. Těch uvidíte v tomto videu spoustu, a tak se určitě podívejte. Bioshock Infinite vychází příští týden a my už pro vás v redakci pečlivě chystáme recenzi na Hrej i do Levelu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama