lara-croft-dostane-pridavky-pro-multak
Novinka Lara Croft dostane přídavky pro mulťák

Lara Croft dostane přídavky pro mulťák

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 3. 2013 14:05
Reklama

Pokud už jste dohráli nové dobrodružství Lary Croft a máte chuť si příběh ještě nějak protáhnout, pak pro vás máme špatnou zprávu. Studio Crystal Dynamics aktuálně nechystá žádný single-playerový přídavek a místo něj se zaměří pouze na vydávání stahovatelných balíčku pro multiplayer, který jsme v naší recenzi označili za zbytečnou část hry.

„Momentálně pro Tomb Raidera neplánujeme žádné single-playerové DLC,“ uvedl v diskuzi s fanoušky na Redditu Noah Hughes z Crystal Dynamics. „Všechny naše přídavky se pro nyní točí kolem multiplayeru,“ doplnil Hughes a upozornil na balíček tří map (Scavenger Caverns, Cliff Shantytown a Burning Village), který už vyšel na Xboxu 360. Datum jeho vydání na dalších platformách zatím bohužel neznáme.

Fanoušci se také ptali po DLC, které by Laře přineslo její klasické oblečení z předchozích dílů. „V tomto rebootu jsme se pokusili připravit mnoho odkazů na původní díly. Nové oblečení Lary má její starší outfit připomínat, je ale praktičtější. Je to příklad vyváženého poměru mezi něčím novým a známým,“ řekl Noah Hughes. A co vy? Ocenili byste balíček s klasickým oblečením? Připomenout si jej můžete třeba na začátku naší videorecenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama