umirajici-hrac-je-zvecnen-v-serii-total-war
Novinka Umírající hráč je zvěčněn v sérii Total War

Umírající hráč je zvěčněn v sérii Total War

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 3. 2013 16:50 2
Reklama

Jeden z římských vojáků v chystané strategii Total War: Rome II  bude mít pro vývojáře z britského studia Creative Assembly speciální význam. Model jednoho z válečníků totiž je vytvořen podle čtyřiadvacetiletého Jamese, který nedávno zemřel na rakovinu jater.

James loni prostřednictvím charitativní nadace Willow Foundation projevil přání podívat se do kanceláří týmu Creative Assembly. Vývojáři Jamesovi, který už věděl, že nemá mnoho života před sebou, rádi vyhověli, v kancelářích mu hru jako vůbec prvnímu hráči pustili, a zároveň mu nabídli, že by se mohl objevit na bitevním poli jako jeden z vojáků. To James coby nadšený fanoušek série přijal.

„Přestože James strategii Total War: Rome II po vydání neuvidí, bude žít přímo v malé části hry – vždycky, když ho uvidím, vzpomenu si, jak skvělý to byl kluk. Příběh v mnoha ohledech ztělesňuje to, co je na vývoji počítačových her nejlepší – vytváříte hry, které si lidé užívají a které zůstávají v jejich vzpomínkách. Proto je tak rádi děláme a jsme z tvorby nadšení,“ uvedl v dojemném příspěvku na stránkách Creative Assembly komunitní manažer studia Craig Laycock.

Umírající hráč je zvěčněn v sérii Total War
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama