nvidia-ukazuje-destruktivni-fyziku
Novinka Nvidia ukazuje destruktivní fyziku

Nvidia ukazuje destruktivní fyziku

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 3. 2013 18:28
Reklama

Příznivce destruktivní zábavy všeho druhu jistě potěší následující video z produkce Nvidie představené na aktuální GDC. To v necelých čtyřech minutách pojednává o destrukci všeho krásného a antického. Detailní fyzika zpracovává vše - létající i padající sutiny, jejich následné kolize i prach vším tím způsobený. A vypadá to neskutečně parádně!

Za zmínku také stojí, že to vše jede na současné generaci grafických procesorů. Tato demoverze šlape údajně na jedné jediné GeForce GTX 680 (ve třiceti snímcích za sekundu). To sice není železo z nejlevnějších, ale dává to ochutnávku tomu, o čem před časem mluvil Cevat Yerli z Cryteku. Next-gen už je dávno zde, jen je třeba jej začít řádně využívat!

Záběry dávají vzpomínat na třetí Battlefield a v něm sympaticky zpracované destrukce, jež mají tendenci občas zásadně měnit mapy v multiplayeru. A snad je i záhodno zmínit Battlefield čtvrtý a jeho engine Frostbite 3, ze kterého jsme, mimochodem, ráno přinesli více jak čtvrthodinové video - vřele doporučujeme!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama