chysta-se-moba-odbocka-serie-total-war
Novinka Chystá se MOBA odbočka série Total War

Chystá se MOBA odbočka série Total War

Marek Švrkala

Marek Švrkala

28. 3. 2013 22:45 2
Reklama

Studio Creative Assembly na právě probíhající konferenci herních vývojářů v San Francisku oznámilo odbočku strategické série Total War. Total War: Arena je free-to-play onlinovým spin-offem, který se pokusí svézt na vlně zájmu o moderní žánr MOBA. Nepůjde ale o pouhý klon DOTY. „Total War: Arena hráčům nabídne možnost stát se největšími veliteli historie a vést jejich armády do masivních týmových bitev. Arena se zcela zaměří na onlinový multiplayer a zkombinuje prvky žánrů RTS a MOBA,“ napsali vývojáři v krátké tiskové zprávě.

Během představování hry na GDC hlavní designér James Russell oznámil, že hra bude založena na kooperaci v týmovém módu 10v10. Hráči prý budou muset spolupracovat třeba vhodným rozmístěním lučištníků a jezdců. Jednotliví hráči přitom mohou ovládat maximálně tři oddíly s 500 bojovníky – to je oproti standardním dílům série málo, avšak ovládání oddílů má přinést dostatečnou hloubku (třeba manuální míření), aby byla hra skutečně komplexní. Hráči pak navíc budou moci své jednotky postupně vylepšovat, což může urychlit zaplacení drobných finančních částek. Mikrotransakce ale mají ovlivnit pouze rychlost, a ne obsah.

Hra by tradičně měla využít historického prostředí, ovšem v tomto případě mohou tvůrci zkombinovat různá období lidské historie – a templáři se tak možná střetnou s vojskem Sparty nebo jednotkami Napoleona. Další informace se od studia Creative Assembly jistě brzy dozvíme a my vás pochopitelně budeme informovat.

Chystá se MOBA odbočka série Total War
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama