divinity-original-sin-shani-penize-na-finis
Novinka Divinity: Original Sin shání peníze na finiš

Divinity: Original Sin shání peníze na finiš

Marek Švrkala

Marek Švrkala

28. 3. 2013 10:09
Reklama

Belgický vývojářský tým Larian Studios, který stojí za známou sérií Divinity, shání v kampani na Kickstarteru 400 tisíc dolarů, aby mohl do zdárného konce dotáhnout chystané RPG Divinity: Original Sin. Fantasy dobrodružství hratelné jak v single-playeru, tak v kooperaci je ve vývoji už od roku 2010 a dosud byla financováno z vlastních zdrojů a od peněz investorů.

„Nyní jsme se přiblížili ke ke konci vývoje a když jsme se ohlédli za tím, co jsme dosud vytvořili, zjistili jsme, že jde o dosud nejlepší RPG v historii Larian Studios. Přesto stále cítíme, že naše práce ještě není hotová. Herní systémy, které jsme připravili, mají mnoho potenciálu, a protože jsme jim věnovali hodně úsilí, zatím jsme je nemohli využít naplno. Proto chceme náš tým rozšířit a jelikož máme omezený rozpočet, žádáme pomoc na Kickstarteru,“ píší tvůrci na nejznámější crowdfundingové službě.

Na Kickstarteru pak také zjistíte, v jaké podobě už Divinity: Original Sin je. Peníze z crowdfundingu by měly posloužit především na rozšíření hloubky a rozmanitosti hry. Tvůrci hodlají doplnit další možnosti a následky rozhodnutí v jednotlivých úkolech, nové puzzle, místa k objevování a také nepřátele a NPC. Zatím se zdá, že záměr by autorům mohl vyjít – vybráno už je téměř 100 tisíc dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama