nejen-mass-effect-4-na-tretim-frostbite
Novinka Nejen Mass Effect 4 na třetím Frostbite

Nejen Mass Effect 4 na třetím Frostbite

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 3. 2013 14:59 4
Reklama

Aktualizováno: Aaryn Flynn, generální manažer poboček studia BioWare v Edmontonu a Montrealu, na svém Twitteru odhalil, že na enginu Frostbite 3 poběží nejen Battlefield 4 a Mass Effect 4, ale také fantasy RPG Dragon Age 3: Inquisition. „Je to úžasné,“ glosoval Flynn.

Druhou novinkou pak je fakt, že ani jedna ze zmíněných her pravděpodobně nedorazí na Nintendo Wii U. Patrick Bach totiž Eurogameru řekl, že engine Frostbite 3 není kompatibilní s touto konzolí Nintenda. „Engine Frostbite momentálně Wii U nepodporuje. Důvodem je fakt, že to vyžaduje mnoho času, který nyní raději věnujeme jinam,“ prohlásil Patrick Bach, výkonný producent švédského týmu DICE, jenž za proslulým enginem stojí.

Původní zpráva: Aktuální novinka sice zavání spekulací až hanba, ale je na tolik zajímavá, že si za jejím zveřejněním stojíme! Že se na nás chystá Mass Effect 4, to již víme. Na pravou míru však dnes uvádíme dřívější informace o verzi užitého enginu.

Třetí Mass Effect je již zapomenut i se svým zvláštním pojetím konce i s pravděpodobně posledním vydaným příběhovým DLC. A my nyní jucháme nad faktem, že ten čtvrtý poběží na enginu Frostbite s číslovkou tři. Tedy na tom, který jsme vám dnes dopoledne představili s prezentací čtvrtého Battlefieldu (a vůbec - čím to, že všechno očekávané musí mít vysokou číslovku?).

Inu, zřejmě se můžeme těšit na ještě více explozí a všemocné destrukce, ale tohle už k zkrátka k moderním sci-fi operám zřejmě patří. Více informací o hře zatím bohužel nemáme.

A jak jste na tom vy? Těšíte se na oficiální oznámení? Máte nějaké speciální přání, po kterém ze strany scénáristů bezmezně toužíte? Nebo jste se snad již přejedli tím sci-fi mainstreamem? A co na to chudák Sheppard?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama