hrajte-s-nami-the-showdown-effect
Novinka Hrajte s námi: The Showdown Effect

Hrajte s námi: The Showdown Effect

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

1. 4. 2013 22:36
Reklama

Nový týden po svátečním pondělku rozjedeme pořádně zostra. Nachystali jsme totiž pro vás speciální akci: možnost zahrát si proti redakci. Dnes od 17 hodin rozjedeme speciální živé vysílání partie ve hře The Showdown Effect. Pěkná multiplayerová akce od týmu Arrowhead Games (tvůrci hry Magicka) se prodává za 10 dolarů či za dvojnásobnou částku ve sběratelské edici. Nabízí pak adrenalinem napumpované souboje na katany či pistole ve z boku snímaných mapách. Stylizace do osmdesátkových akčních filmů, vtipné hlášky a spousta krve – to vše jsou klíčové prvky nenápadné, ale nečekaně chytlavé rubačky.

Dnes se v 17 hodin v rámci pořadu Hrajte s námi: The Showdown Effect připojí Tomáš Krajča do hry. V ní pro čtenáře Hrej a diváky našeho vysílání založíme otevřenou místnost Hrajte s námi, do které se bude moci kdokoliv připojit a vyzvat na souboj našeho recenzenta. Postupně si projedeme všechny čtyři mapy a když se sejde dostatečný počet hráčů, vedle standardního módu Showdown si ukážeme i jeden proti všem, postradatelné či týmovou eliminaci.

Nepropásněte možnost zahrát si živě proti redakci v pořadu Hrajte s námi: The Showdown Effect. Online budeme od 17 do 18 hodin, vysílání naší multiplayerové seance pak můžete sledovat na známé adrese Twitch.tv/hrejtv. Ať zvítězí ten nejlepší!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama