danove-vytvori-dalsi-dil-jagged-alliance
Novinka Dánové vytvoří další díl Jagged Alliance

Dánové vytvoří další díl Jagged Alliance

Marek Švrkala

Marek Švrkala

11. 4. 2013 18:53
Reklama

Dánské nezávislé studio Full Control bude vyvíjet další titul taktické RPG série Jagged Alliance. Vývojáři, kteří aktuálně připravují taktickou 3D strategii Star Hulk, totiž dnes v tiskové zprávě oznámili, že se dohodli se společností bitComposer Games, která vlastní práva této kdysi i u nás velmi populární značky.

„Jagged Alliance se perfektně hodí k naší firemní strategii a do našeho herního portfolia jako titul, který můžeme vytvořit po vydání Space Hulku. Vedle X-Comu a Falloutu je to třetí hra, která definovala celý žánr a je součástí naší DNA,“ vychválil sérii Thomas Hentschel Lund, jenž studiu Full Control šéfuje. Strategie Space Hulk, která je založena na světu Warhammer 40,000, by měla vyjít na podzim tohoto roku, pak tedy můžeme očekávat, že se tvůrci vrhnou na Jagged Alliance.

„Jsme poctěni a nadšeni, že nám společnost bitComposer dala důvěru, abychom sérii občerstvili a zároveň zůstali věrní jejím základním mechanikám,“ doplnil ještě Lund. Jeho tým bohužel nesdělil, co konkrétně se značkou provede. Doufejme však, že hra dopadne lépe než zatím poslední díl série. Jagged Alliance: Back in Action v roce 2011 sbíral pouze lehce nadprůměrná hodnocení a mnoho fanoušků původních her kvůli úpravám zklamal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama