grid-2-predstavuje-svuj-multiplayer
Novinka Grid 2 představuje svůj multiplayer

Grid 2 představuje svůj multiplayer

Ondřej Švára

Ondřej Švára

16. 4. 2013 05:43
Reklama

Komunitní služba RaceNet, spousta herních módů či pohodlné nahrávání replayů na Youtube a sociální sítě. To jsou některé z vlastností multiplayeru pro chystaný Grid 2.  Codemasters jsou s online částí hry natolik spokojeni, že vydali i specializovaný trailer představující některé multiplayerové funkce a na závěr se rozloučili všeříkající hláškou "Multiplayer redefined."

V online části Gridu bude centrem všeho dění obdoba konkurenčního AutoLogu jménem RaceNet. Tato služba v sobě obsáhne všechny komunitní a herní funkce, ať už jde o statistiky, výzvy či žebříčky. Zároveň vás bude neustále sledovat, takže vám bude vždy nabízet závodění s lidmi, kteří jezdí přibližně na stejné výkonnostní úrovni. Součástí RaceNetu budou i pravidelně vyhlašované výzvy, na které vás služba může upozorňovat třeba do mobilu

Dá se říct, že multiplayer bude svým vlastním světem a naprosto odděleným od singleplayeru, kterému se však vyrovná bohatým obsahem. Už jen výčet herních módů je impozantní: Race, Endurance, Checkpoint, Drift, Face Off, Overtake, Touge, Time Attack a Power Lap.

Ve většině disciplín bude moci závodit až dvanáct hráčů najednou a chybět nebude ani tradiční split-screen.

V multipalyeru bude fungovat i rozsáhlý editor pro úpravu vozidel. Nové součástky budete kupovat prostřednictvím in-game peněz, získaných ze závodních úspěchů. Pravděpodobně však dojde i na mikrotransakce a různé DLC bonusy.

Druhý Grid vychází v Evropě 31. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama