ambiciozni-coraabia-byla-spustena
Novinka Ambiciózní Coraabia byla spuštěna

Ambiciózní Coraabia byla spuštěna

Erik Omar

Erik Omar

19. 4. 2013 11:05
Reklama

Česká online karetní hra Coraabia se dočkala slavnostního spuštění. To proběhlo včera za přítomnosti významných osob české herní a kulturní scény.

Slavnosti se účastnil např. i neúspěšný kandidát na prezidenta prof. Vladimír Franz, který se na vývoji Coraabie podílel na pozici spoluautora hudby. Dále pak nechyběl Jakub Dvorský z Amanita Design (Machinarium) nebo Miloš Endrle, šéf úspěšné společnosti Geewa zaměřené na vývoj facebook her.

Vývojáři ze studia ARK8 mají s Coraabií v skutku ambiciózní plány, ostatně není se čemu divit. Na designu jednotlivých virtuálních kartiček totiž spolupracovali s výtvarníky z 58 zemí, mezi nimiž jsou opravdové kapacity. Ve výčtu byste tak narazili na umělce, kteří se podíleli na projektech jako je "Magic: The Gathering" nebo "Avatar"

Co se týče náplně samotné hry, popisuje ji tisková zpráva následovně: "Hra se opírá o systém dynamických duelů, do nichž každý hráč vstupuje s vybranými kartami ze své vlastní kolekce. Zatímco nováčky osloví především snadnou přístupností, pokročilejší hráči brzy objeví nekonečné taktické možnosti při stavbě balíčků i přímo v soubojích. Každý zde najde svého protivníka a může neomezeně testovat hranice svých strategických schopností."

Pokud se o Coraabii chcete dozvědět něco víc, zamiřte sem pro velmi obsáhlou a zajímavou inforgrafiku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama