hrajte-s-nami-company-of-heroes-2
Novinka Hrajte s námi: Company of Heroes 2

Hrajte s námi: Company of Heroes 2

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

25. 4. 2013 09:20
Reklama

Původní Company of Heroes se právem řadí mezi vůbec nejlepší realtimové strategie. Boje druhé světové války zpracovala tato hra od slavného Relicu s mimořádnou dynamikou, atraktivním audiovizuálním zpracováním a chytlavou hratelností. Pokračování tedy po právu patří k nejočekávanějším strategickým hrám současnosti - a zdaleka to není jen proto, že pořádných, klasických RTS ve vývoji příliš mnoho není.

Vydání Company of Heroes 2 zkomplikoval krach vydavatelské společnosti THQ. Hra se posléze v dražbě dostala pod křídla Segy a dostala nové datum vydání - 25. červen letošního roku. Company of Heroes 2 využívá nového enginu Essence 3.0, jenž umožňuje krom jiného i unikátní simulaci počasí. Mezi next-gen prvky bude patřit i mimořádná zničitelnost prostředí, fyzika či pokročilá line-of-sight technologie.

Jedna věc jsou ale technické čáry-máry, druhá pak, jak se doopravdy Company of Heroes 2 hraje. A právě to si můžeme ověřit prostřednictvím aktuální fáze multiplayerové bety. Dnes se tedy pustíme do hraní několika bitev a zhodnotíme aktuální podobu hry. Pořad Hrajte s námi: Company of Heroes 2 sleduje dnes od 17:00 na kanálu Twitch.tv/hrejtv:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama