call-of-duty-ghosts-oficialne-oznameno
Novinka Call of Duty Ghosts oficiálně oznámeno

Call of Duty Ghosts oficiálně oznámeno

Erik Omar

Erik Omar

1. 5. 2013 17:27
Reklama

Po nešťastném prozrazení minulý týden jsme se dnes dočkali oficiálního oznámění Call of Duty Ghosts. Activision potvrdil, že na hře skutečně pracují zkušení matadoři z Infinity Ward a že se jí dočkáme 5. listopadu.

Onoho 5. listopadu vyjde hra pro X360, PS3 a PC. Oficiální zdroje dále hovoří o verzi pro next-gen konzole. Ta však zatím nemá datum vydání.

Activision dále vyrukoval s prvním (a nutno podotknout skvělým) teaserem, který vás formou live-action záběrů provede historií maskovaných válečníků. Obrázek na konci pak láká na světovou gameplay premiéru, která proběhne 21. května během představení nového Xboxu.

"Ghosts přinese zcela nový příběh, nové postavy, zcela nový svět Call of Duty poháněný Call of Duty enginem nové generace. Ten je skokem pro celou značku," prozradil CEO Activisionu Eric Hirshberg.

K oznámení se vyjádřil i zástupce studia IW, konkrétně výkonný producent Mark Rubin: "Přechod mezi generacemi konzolí jsme viděli jako perfektní příležitost pro nastartování nové kapitoly Call of Duty. Takže vytváříme novou podsérii, nový engine a spoustu nových zážitků pro naše hráče."

"Ghosts přinese zcela nový příběh, nové postavy, zcela nový svět Call of Duty poháněný CoD enginem nové generace."

Pojďme si to tedy ještě jednou zopakovat: Call of Duty Ghosts čekejte na pultech obchodů 5. listopadu a to pro X360, PC, PS3 a (možná později, možná ne) konzole nové generace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama