world-of-tanks-utoci-na-mobily-a-tablety
Novinka World of Tanks útočí na mobily a tablety

World of Tanks útočí na mobily a tablety

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 5. 2013 19:48 3
Reklama

Společnost Wargaming už dříve ohlásila, že hodlá rozvíjet svou přítomnost na nových platformách, což potvrdila nákupy několika vývojářských týmů. Některé projekty zamíří i na mobilní platformy. První vlaštovkou je World of Tanks Blitz, což bude obdoba populárních „tanků“ pro tablety a smartphony běžící na systémech iOS a Android. Hra se zabývá stejným tématem jako větší bratříček, avšak vytvořena je speciálně pro mobilní hráče.

„Bitvy budou svižné a dynamické s odpovídajícím schématem ovládání. Zkušení tankisté i úplní nováčci se všemu rychle naučí. Důležité budou také sociální aspekty hraní,“ řekl jeden z vývojářů Wargamingu v pořadu WG News a zdůraznil, že kvalitou by se hra měla přiblížit velkým titulům na PC. Na videu si určitě prohlédněte některé záběry ze hry a navrhování map. V další reportáži se pak můžete podívat, jak tvůrci World of Warships, dalšího velkého titulu studia, zkoumali některé lodě v amerických muzeích.

Svůj prostor ve třetí části pořadu dostal Chris Taylor ze studia Gas Powered Games, které Wargaming koupil v únoru. Taylor potvrdil, že už pod novým majitelem pracuje na novém projektu. Zatím probíhají hlavně průzkumné a pátrací práce a vývojáři zkouší různé prototypy. Taylor tak prozradil jen fakt, že půjde o MMO, jež bude možné hrát bezplatně a nebudou v něm chybět PvP souboje.

Mrkněte se na celý pořad a nezapomeňte, že jej tvůrci opatřili českými titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama