sledujte-blaznive-zabery-ze-saints-row-4
Novinka Sledujte bláznivé záběry ze Saints Row 4

Sledujte bláznivé záběry ze Saints Row 4

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 5. 2013 16:07 6
Reklama

Jednou z nejbláznivějších herních sérií současnosti je bezpochyby Saints Row. Čtvrtý díl značky studia Volition Games a společnosti THQ je aktuálně ve finální fázi vývoje, přičemž by měl vyjít 23. srpna tohoto roku pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Tvůrci tak momentálně neustávají a přidávají další videa a trailery, které nás mají na jejich dílo nalákat. Všechny materiály dokládají, že série bude ve čtyřce ještě bláznivější než kdy dříve.

V téměř sedmiminutové gameplay ukázce z výstavy Pax, kterou komentuje senior producent Jim Boone, můžete sledovat například speciální zbraně – jedna z nich nafoukne nepříteli hlavu, a ta pak spolu s celým tělem praskne. Bláznivá je také dubstep pistole, pomocí níž likvidujete nepřátele za zvuků dnes populárního dubstepu.

Dále se můžete podívat na vylepšování zbraní, používání mechů a unikátní superschopnosti. Hlavní hrdina – prezident Spojených států – například umí létat jako Superman nebo zmrazit lidi a pak je pěstí rozbíjet na tisíce kusů. Ostatně, podívejte se sami. Takového prezidenta Amerika ještě neměla!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama