strategie-total-war-rome-ii-dorazi-v-zari
Novinka Strategie Total War: Rome II dorazí v září

Strategie Total War: Rome II dorazí v září

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 5. 2013 14:11
Reklama

Konec prázdnin nakonec nebude pro školáky tak nepříjemný. Tedy alespoň pro ty, kteří holdují strategickým hrám a mají rádi sérii historických strategií Total War od studia Creative Assembly. V úterý 3. září totiž celosvětově vyjde její očekávané pokračování – Total War: Rome II, a to jak v digitální, tak v krabicové podobě.

Sega, která hru distribuuje, také zveřejnila první DLC, které zdarma získají všichni, kdo si Total War: Rome II předobjednají. Balíček Greek States Culture do hry přidá tři hratelné frakce – Epirus, Athény a Spartu. Každá z nich samozřejmě obsahuje vlastní jednotky, budovy, mise a odlišný technologický strom.

Největší fanoušci série si pravděpodobně rovnou pořídí sběratelskou edici – ta bude číslovaná a vyrobeno má být jen 22 tisíc kusů. Hráči se mimo samotného titulu mohou těšit i na mapu, kostky, karetní hru, římskou obdobu Backgammonu a funkční zmenšeninu katapultu. Přikládáme video s oznámením data vydání, na další trailery se pak můžete podívat v informační liště.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama