patecni-nadilka-traileru-a-ukazek
Novinka Páteční nadílka trailerů a ukázek

Páteční nadílka trailerů a ukázek

Erik Omar

Erik Omar

10. 5. 2013 16:04
Reklama

Pátky jsou informačně ospalé jako hra českého hokejového nároďáku. Musíme si tak vystačit s nejrůznějšími videi a ukázkami. Co tedy dnešek v tomto směru přinesl?

Borderlands 2 se příští týden dočká DLC nazvaného "Krieg the Psycho", což nám tvůrci hry připomínají skrze novou gameplay ukázku. V té můžete vidět schopnosti nové hratelné postavy inspirované ikonickou třídou nepřátel s přezdívkou "Psycho". DLC Krieg the Psycho se na distribučních kanálech objeví 14. května za 800 MS bodů, respektive 9,99 dolarů.

EA se vytasila s videem představujícím chystaný reboot Command & Conquer. Na ploše necelých čtyř minut uvidíte mnoho nových gameplay záběrů doplněných o zasvěcené komentáře samotných vývojářů.

Bojovka Injustice: Gods Among Us, která si od nás odnesla krásných 8/10, se v brzké době dočká nové postavy v podobě Batgirl. Na její medailonek se podívejte níže:

Simulátor MotoGP13 pro PS3 a X360 zná bonusy pro předplatitele. Pokud si hru objednáte s předstihem, získáte DLC s celou skvadrou elitních závodníků. Zajezdit si tak budete moct v kůži Rossiho za tým Ducati nebo v helmě Stonera v barvách Hondy. Více v souběžně vydaném traileru.

.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama