retro-let-s-play-dune-ii-a-emperor
Novinka Retro Let's Play: Dune II a Emperor

Retro Let's Play: Dune II a Emperor

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

16. 5. 2013 10:35 5
Reklama

Dnešní vysílání HrejTV bude opět zcela speciální a výjimečné. Protože vás baví naše retro pořady, a protože nás baví vzpomínat aktivní formou na hry našeho mládí, rozhodli jsme se pro vás nachystat dvojitou porci retra! Od 16:30 budete moci sledovat dvojí návrat na planetu Arrakis - rozpálený svět obřích dun, žíznivých měst, fremenských síčů, lahodně návykového koření, po kterém pase celá galaxie, ale také gigantických písečných červů.

Tomáš Krajča odstartuje vzpomínání na legendární strategické tituly inspirované romány Franka Herberta hraním Dune II: Building of a Dynasty. Uvidíte tak hru, která se stala matkou celého žánru RTS a položila základy mnoha herním mechanismům, jež se používají dodnes.

Jarda Möwald naváže připomenutím třetího dílu strategické série od Westwood Studios. Emperor: Battle for Dune už je oproti Dune II realtimovkou moderního střihu, dotaženou a mimořádně zábavnou.

Dvojitou porci retra si budete moci vychutnat už dnes od 16:30. A kdyby vám vyprahlo, připravte si radši camelback - naše vysílání nedělá přestávky, nebere zajatce a tentokrát se téměř určitě přehoupne přes hodinovou hranici...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama