among-the-sleep-ziskal-potrebne-penize
Novinka Among the Sleep získal potřebné peníze

Among the Sleep získal potřebné peníze

Marek Švrkala

Marek Švrkala

17. 5. 2013 08:25
Reklama

Když norské nezávislé studio loni představilo hororovou adventuru Among The Sleep, sklidilo neotřelým nápadem úspěch. Není se tak co divit, že hra letos uspěla i na Kickstarteru, kde tvůrci chtěli získat alespoň 200 tisíc dolarů, aby mohli projekt ve finální fázi vývoje doladit. „Rádi bychom Among the Sleep dokončili ještě letos a doufáme, že díky Kickstarteru budeme moci opustit naše částečné pracovní úvazky a začneme na projektu pracovat naplno. Základ hry máme už vytvořený, je na ní ovšem ještě spousta práce,“ napsali tvůrci na startu kampaně.

Podporovatelé nakonec potřebné peníze přihodili a zdá se, že se nakonec vybere i částka potřebná pro podporu technologie Oculus Rift, která by měla zážitek ještě zvětšit. Herní koncept je postavený na prožívání strašidelných chvil z pohledu očí tříletého dítěte. To se bude ukrývat v domě plném různých temných zákoutí, která můžete vidět v přiloženém videu.

Dítě má navíc pořádnou fantazii, takže se fanoušci hororových titulů mají na co těšit. Among the Sleep si už také můžete vyzkoušet, tvůrčí tým totiž na Kickstarteru uvolnil k bezplatnému stažení alfa verzi. Finální verze se na PC dočkáme někdy před koncem letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama