remedy-se-vrati-k-alan-wake
Novinka Remedy se vrátí k Alan Wake

Remedy se vrátí k Alan Wake

Ondřej Švára

Ondřej Švára

23. 5. 2013 08:44
Reklama

Když se na plátně při úterní tiskovce Microsoftu zjevilo jméno Remedy, hodně z nás věřilo, že budou následovat první obrázky z pokračování hry Alan Wake. Místo toho ale Finové překvapili zcela novou značkou Quantum Break a šéf vývoje Sam Lake říká, že čas pro Alana Wakea ještě nenastal.

"Jak už jste sami na tiskovce viděli, pracujeme teď na něčem velkém, co ale není Alan Wake 2," shrnul Lake základní fakta pro fanoušky v osobním videu. Dále vypráví, že po tvorbě prvního dílu se studio opravdu snažilo pokračovat na dalším, ale zjistili, že potřebují čas na to, aby ho udělali skutečně ambiciózním.

To vlastně vysvětluje, proč nyní Finové pracují na Quantum Break. Jde o takovou prací naplněnou přestávku, kdy se jim v hlavách urodí nové a lepší nápady. "A čas druhého Alana Wakea určitě přijde," ujišťuje Sam Lake.

První Alan Wake nebyl hit prvního dne, ale postupně si cestou k fanouškům našel. Nyní se ho prodalo napříč platformami přes tři miliony kusů a studio vydává speciální edici hry se všemi přídavky a vylepšeními.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama