zahrejte-si-world-of-warplanes
Novinka Zahrejte si World of Warplanes

Zahrejte si World of Warplanes

Ondřej Švára

Ondřej Švára

4. 6. 2013 08:27 4
Reklama

Studio Wargaming se proslavilo především skvělým multiplayerem jménem World of Tanks. Nechce však zůstat u jediné velké značky a své portfolio brzy rozšíří o podobný typ hry, který se bude odehrávat ve vzduchu. Jmenuje se World of Warplanes.

Tento nový multiplayer přejde z uzavřeného betatestu do veřejného. Autoři časový horizont nijak nespecifikovali, ale prostě slíbili, že se tak stane v "blízké budoucnosti". Brzy po ukončení celé bety bude také samozřejmě následovat oficiální vydání hry, před nímž se vymažou testerům veškeré statistiky.

Jakmile bude World of Warplanes připraveno k ostrému spuštění, autoři ve hře spustí i systém interní měny, kterou budou hráči získávat buď za plnění misí, anebo si je budou kupovat ve free-to-play mikrotransakcích. Wargaming však ujišťuje, že herní letadla rozhodně nebudou vyznávat "pay-to-win" model. Je to reakce na obavy hráčů vzniklé ze zkušeností s World of Tanks, kde spousta dokoupených předmětů zajišťovala snadná vítězství.

Kromě letadlového multiplayeru pracuje Wargaming také na další, tentokrát konzolové hře. Titul by měl být představen na blížícím se veletrhu E3. A do třetice vyvíjí i World of Warships, tentorkát multipalyer na moři, který bry vstoupí do své alpha verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama