update-prezentace-cod-ghosts
Novinka Update: prezentace CoD: Ghosts

Update: prezentace CoD: Ghosts

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 6. 2013 17:45
Reklama

Update:

A po zhlédnutí záběrů vám přinášíme naše první dojmy a shrnutí toho, co jste mohli vidět sami a  případně to, na co se můžete podívat ze záznamu (odkaz zde, případně nyní můžete sledovat i přímo v této novince).

Dozvíme se prvně to staré známe – Mark Rubin z Infinity Ward mluví o zcela novém univerzu bez pojítek na předchozí. Příběh začíná tím správným apokalyptickým koncem – masivním útokem na státy, absolutním zdecimováním jejich vlády a hráč je v roli outsidera bez podpory a nemá za zády největší a nejmodernější z armád.

Stephen Gaghan, scenárista hry (filmy Syriana a Traffic) mluví o tom, nakolik je vývoj hry a filmu odlišný a jak obrovskou výzvu představuje zkrocení tolika talentů najednou (v rámci jediného studia). Dále mluví o své lásce ke psům (ten ikonický herní se jmenuje Riley) i o tom, kterak je nové CoD o bratrství.

Záběry ze hry ve videu viděné běžely samozřejmě na next-gen hardwaru, a obzvláště ty odehrávající se pod vodou vypadaly opravdu parádně, byť by se dalo lehce pozastavovat nad fyzikou objektů pod hladinou. Ostatní záběry, ty z povrchu vypadají sice taktéž skvostně, ale o žádný skok se nejedná. Faktem však je, že kupříkladu částicové efekty a hra světla a stínu zaujmout umí více než kvalitně, stejně tak vršek hlavy komisaře Rexe – pohleďte sami!

Závěr prezentace se nesl v duchu představení takového, jakého se hra dočká na E3 – těšit jsme se tak mohli například ze záběrů tak ze široka vzatých, až z toho zrak přecházel.

Původní zpráva:

Pro všechny fanoušky série Call of Duty mají Activision příjemné překvapení, ještě před E3, dnes, za pár okamžiků, chystají živě vysílaný event s prezentací nejnovějšího přírůstku do série.

Sledovat živé vysílání můžete zde. Vysílání bude trvat půl hodiny a jistě se dozvíme něco pikantního a exkluzivního z pozadí vývoje tohoto nejnovějšího a nově i next-genového dobrodružství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama