mmo-rift-preslo-na-free-to-play-model
Novinka MMO Rift přešlo na free-to-play model

MMO Rift přešlo na free-to-play model

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 6. 2013 18:58
Reklama

Velkou změnu v době E3 prodělala chválená onlinovka RIFT, kterou ode dneška můžete hrát bezplatně. Tvůrci totiž přešli na dnes velmi populární free-to-play model. Ten má mít navíc velkorysou podobu a neplatící hráči se dostanou ke stejnému obsahu jako ti, co budou nadále platit měsíční poplatky. Obsahově zvýhodněni zůstanou jen majitelé datadisku Storm Legion.

Cílem je nechat platící i neplatící hráče na stejné úrovni – naše hra není pay-to-win. Hráči tak určitě rozpoznají zásadní rozdíly mezi RIFTem a jinými onlinovkami, které přešli na free-to-play model. My neomezujeme obsah a nenabízíme pay-to-win předměty,“ uvedl Bill Fisher, kreativní ředitel společnost Trion Worlds, která za hrou stojí.

Za co si tak mohou hráči připlatit? Podrobný seznam výhod naleznete na oficiálních stránkách, předplatitelé například rychleji získávají zkušenosti a herní měnu nebo mají více místa pro postavy. Spolu se spuštěním free-to-play režimu byl také vypuštěn update 2,3 - Empyreal Assault, který mimo jiné přidává novou zónu Dendrome a řadu dalších úprav.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama