fallout-4-pry-byl-prezentovan-na-e3
Novinka Fallout 4 prý byl prezentován na E3

Fallout 4 prý byl prezentován na E3

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 6. 2013 15:45 1
Reklama

Když zástupci Sony na tiskové konferenci během E3 pustili trailer z post-apokalyptické akce Mad Max, mnozí z diváku si zprvu mysleli, že jde o očekávané a dosud neoznámené RPG Fallout 4. To se nakonec nepotvrdilo, hra se ale možná přece jen na E3 objevila. Podle zprávy, která se objevila na serveru Bubblews, totiž Bethesda v Los Angeles uspořádala 45minutovou prezentaci nového Falloutu za zavřenými dveřmi. Promítnut zde byl i 37vteřinový trailer, podle nějž je hra v přípravě pro Xbox One, PS4, PC, Xbox 360 a PS3.

Vývoj Falloutu 4 prý začal už v lednu 2011, na starosti ho měl ale pouze malý tým, protože ostatní se museli věnovat Skyrimu. V únoru tohoto roku už se ale zaměstnanci na postapokalyptickou značku přesunuli, přičemž v současnosti je hotovo zhruba 55 % projektu. Fallout je přesto stále daleko, pro by měl být oznámen někdy do startu příští E3 a na trh se dostane asi až v říjnu roku 2015.

Zdroj také tvrdí, že multiplayer není v plánu, mohlo by však dojít alespoň na lokální kooperaci. Té si snad hráči užijí v americkém Bostonu a jeho okolí, kde se hra pravděpodobně bude odehrávat. Konkrétněji pak v lokacích Somerville, Cambridge a Arlington. O Bostonu se ostatně spekulovalo už loni, a tak můžeme na tuto informaci sázet s větší jistotou.

.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama