vylepseny-baldur-s-gate-ma-problemy
Novinka Vylepšený Baldur's Gate má problémy

Vylepšený Baldur's Gate má problémy

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 6. 2013 21:41
Reklama

Remasterovaná verze RPG Baldur’s Gate, kterou připravila společnost Beamdog, byla kvůli nespecifikovaným právním problémům (snad) dočasně stažena z prodeje v obchodech Beamdog a Apple App Store. Hra ale zůstává v prodeji na Steamu a pokud ji už jakoukoli cestou máte zakoupenou, pochopitelně její hraní nebude nijak blokováno.

„Hru jsme stáhli z prodeje po žádosti našeho vydavatelského partnera, protože se snažíme vyřešit několik smluvních problémů. Dokud nebude situace vyřešena, nemůžeme navíc vydat patch pro Baldur's Gate: Enhanced Edition ani edici pro Android,“ uvedl na oficiálních stránkách hry Trent Oster, prezident společnosti Beamdog.

Situace komplikuje nejen prodávání prvního dílu, ale i plánované dokončení remasterované verze dvojky, která má přinést více než 350 tisíc slov nového obsahu. „Problém zabraňuje vydání Baldur's Gate II: Enhanced Edition. Upřímně se omlouvám fanouškům série a slibuji, že svědomitě pracujeme na tom, abychom vše dali do pořádku,“ ujistil hráče Oster a zdůraznil, že je jeho tým celou situací velmi znepokojen. Jakmile se problémy podaří vyřešit, budeme vás informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama