the-chaos-engine-se-docka-nove-verze
Novinka The Chaos Engine se dočká nové verze

The Chaos Engine se dočká nové verze

Marek Švrkala

Marek Švrkala

24. 6. 2013 20:45
Reklama

Steampunková střílečka The Chaos Engine z roku 1993 se dočká remaku. Top-down run and gun akce slavného studia Bitmap Brothers už se objevila na digitální distribuční službě Get Games, kde si ji můžete předobjednat za 8 euro. Datum vydání specifikováno nebylo, dočkat bychom se ale měli "brzo". Nová podoba The Chaos Engine bude obsahovat minimum změn oproti originálu – lehce vylepšena má být pouze grafika a ovládání. Úpravy k dnešním standardům dále čekají ukládání pozic.

Tvůrci prostě nechtěli měnit to, co je dobré. „Viděli jsme spoustu hrozných remaků klasických her. Když jsme si prošli The Chaos Engine, zjistili jsme, že to není třeba. Hratelnost je sice staromódní, funguje ale velmi dobře,“ řekl serveru Digital Spy producent Neil McKenna a upozornil, že remasterovaná verze vzniká díky emulaci původního zdrojového kódu pro Amigu.

Základem hry zasazené do alternativní historie steampunkové viktoriánské Anglie byla a opět bude kooperace – v drop-in, drop out online kooperativním módu si jistě hráči užijí spoustu zábavy. Pro začátek se mohou těšit majitelé PC a Macu, později snad The Chaos Engine dorazí i na konzole.

Tvůrci ze studia Abstraction Games, které stojí třeba za porty Hotline Miami pro PS3 a PS Vita, zatím vypustili krátký teaser trailer, v němž uvidíte tajemné portréty šesti různých žoldáků, kteří se musí vypořádat s nepřáteli vypuštěnými díky stroji času. Přikládáme také gameplay záběry původní verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama