praha-v-dreamfall-chapters
Novinka Praha v Dreamfall Chapters

Praha v Dreamfall Chapters

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 6. 2013 09:08
Reklama

Na právě proběhlé výstavě Rezzed, která se zaměřuje na PC a nezávislé hry, představili Red Thread Games novou ukázku z očekávané adventury Dreamfall Chapters. Našince může potěšit, že Zoë zavítá do Prahy, nebo alespoň do části Europolis, kde se Praha nalézala.

Ragnar Tornquist, hlavní vývojář odkládaného pokračování her The Longest Journey a Dreamfall, během třičtvrtěhodinové prezentace představil hlavní filozofii, kterou chce vtisknout do tohoto i dalších svých titulů. „Chceme dělat hry s duší. To znamená, že chceme dělat hry, které něco znamenají z pohledu příběhu, postav, něco na co bychom byli hrdí a aby i hráči z nich něco získali.“

Hratelná ukázka představuje Zoë v Europolis, obřím dystopickém městě, které vyrostlo na místě střední a východní Evropy. Zoë má za úkol hacknout servisního robota, ale něž se k tomu dostane, tak ji vývojáři provedou po Europolském náměstí a běhěm toho demonstrují nerušivý a intuitivní uživatelský interface. Co našince pobaví, jsou pak český hovořící popelnice vybízející k správnému odhození odpadků :)

Prezentaci si můžete prohlédnout v okně na konci novinky, ukázka hry samotné pak začíná v 18. minutě.

Dreamfall Chapters vyjde v listopadu 2014 na PC, Mac, Linux, konzole a mobilní zařízení. Hra poběží na enginu Unity, bude zaměřena na poutavý příběh, pohlcující prostředí a hlubokou charakterizaci postav a také nově oznámený mechanismus voleb a následků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama