info-k-bioshock-infinite-dlc-v-cervenci
Novinka Info k Bioshock Infinite DLC v červenci

Info k Bioshock Infinite DLC v červenci

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 6. 2013 09:56
Reklama

Irrational Games se vyjádřili, že na konci července můžeme čekat ohlášení prvního pořádného DLC k výbornému Bioshock Infinite. Ken Levine potvrdil na svém twitteru, že se na DLC pracuje už od vydání hry.

Nové DLC bude součástí season passu, který si hráči mohli přikoupit ke hře, ale bude i samostatně dokoupitelné. Season pass sliboval 3 přídavky vydané nějaký čas po samotné hře, ale až teď se o DLC vývojáři vyjádřili, ačkoliv vlastně bez jakýchkoliv dalších informací.

Od března, kdy byl Bioshock Infinite vydán, jsme se dočkali pouze koupitelného "Columbia's finest" weapon packu, který hráči přidal 500 stříbrných, 5 paklíčů a šest exkluzivních zbraní. Tento weapon pack byl však také součástí Premium a Ultimate balení.

V dubnu přinesl Eurogamerzprávu, že by nové DLC mohlo přinést nového společníka místo Elizabeth. To by poukazovalo i na možnost hrát za jinou postavu, možná paralelně k putování Bookera a Elizabeth. Dokážeme si představit, že takovéto DLC by mohlo prohloubit příběh (a atmosféru) létajího města Columbia. Kažodpádně si na oficiální informace budeme muset ještě měsíc počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama