beyond-good-evil-2-zije
Novinka Beyond Good & Evil 2 žije

Beyond Good & Evil 2 žije

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 7. 2013 15:45
Reklama

Michael Ancel se v rozhovoru pro španělský Gamereactor rozpovídal o Beyond Good & Evil 2! Tedy, tak trochu - nechal se slyšet, že BGE2 je projekt, který stále nosí v srdci i hlavě a jednou by jej rád dotáhl do finální podoby. Nějaká překvapivá odhalení tedy zatím bohužel čekat nemůžeme, snad se ale dočkáme brzy něčeho konkrétnějšího - doteď byl prý Michael velmi zaneprázdněný jinými projekty, jako například Rayman Legends.

Zajímavě ovšem zní jeho úvahy na téma hardwaru. Zde Ancel praví, že udělat BGE2 na současné generaci konzolí (PC ve svých slovech vynechává) by sice šlo, ale jednalo by se o bolestivý proces plný ořezávání a náročné optimalizace pro dnes již lehce věkem omšelý hardware

Beyond Good & Evil 2 žije
i Zdroj: Hrej.cz

Michael tedy napjatě vyhlíží generaci další, od které si slibuje posun, který si BGE2 jistě zaslouží (a přeskočí tak de facto jednu generaci herních zařízení, nepočítáme-li HD remaky). S konzolemi se již údajně v týmu seznamují a odhalují, co která dovede.

Zkrátka a dobře, oficiálně víme zase pendrek. Současné generace zřejmě nestihne vůbec, na ty další by ale vyjít pravděpodobně již mohl. Čímž se posouváme kamsi do hlubin roku 2014, a to pouze v tom lepším případě! Škoda, něco oficálního bychom si po tom neuskutečněném zahlednutí na E3 jistě zasloužili!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama