nemecke-studio-ea-phenomic-konci
Novinka Německé studio EA Phenomic končí

Německé studio EA Phenomic končí

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 7. 2013 09:19
Reklama

Společnost Electronic Arts uzavřela německé studio EA Phenomic, které je známé díky strategické sérii Spellforce nebo multiplayerové strategii BattleForge. Lidé z týmu, jenž má zhruba 60 zaměstnanců, také vytvořili free-to-play browserové tituly Lords of Ultima a Command & Conquer: Tiberium Alliances.

„V rámci probíhající restrukturalizace jsme provedli menší úpravy v některých vývojářských týmech, abychom se lépe zaměřili na prioritní oblasti růstu. Rozhodnutí o propuštění některých lidí není něčím, co bychom dělali lehce a my si chceme být jisti, že se s dotčenými zaměstnanci jedná férově a s respektem k jejich práci v EA. Také jim pomáháme najít další pracovní příležitosti,“ uvedl pro Games Industry zástupce Electronic Arts, aniž by doplnil, kam povedou kroky některých vývojářů.

„Změny, které provádíme, zatímco se snažíme přinášet skvělé tituly a vysvělovat hráčům po celém světě, proč by se jim měli věnovat, jsou obtížné, ale nutné,“ doplnil mluvčí EA a upozornil, že jeho společnost s rozpuštěním studia EA Phenomic, které bylo založeno v roce 1997, rozhodně neskončí s vytvářením free-to-play her nebo strategií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama