monacu-se-na-xboxu-360-nedari
Novinka Monacu se na Xboxu 360 nedaří

Monacu se na Xboxu 360 nedaří

Marek Švrkala

Marek Švrkala

17. 7. 2013 08:26
Reklama

Stealth akce Monaco: What's Yours Is Mine se nám i jiným médiím celkem líbila, ani to ale nestačilo k tomu, aby se dobře prodávala na konzoli Xbox 360. Hra se na ní potýkala s problémy, které negativně ovlivnily termín vydání a prý i prodeje.

„Odložení data vydání na Xboxu 360 bez diskuze poškodilo prodeje,“ potvrdil Andy Schatz ze studia Pocketwatch Games na Redditu a postěžoval si na bug v krabicových verzích, jenž znemožňoval hraní kooperace, což vedlo k odložení vydání. Simultánní vydání na obou platformách by prý hře určitě pomohlo.

Xbox nikdy neměl být naším hlavním zdrojem příjmů, přesto jsem z prodejů velmi zklamán. Vložili jsme hodně úsilí do portování a je opravdovým zklamáním, že to přišlo vniveč,“ uvedl Schatz a zmínil, že další příčinou slabých prodejů mohla být slabší demoverze, jíž se hra na Xboxu 360 prezentovala.

Monaco: What's Yours Is Mine rozhodně stojí za zkoušku. Spolu s partičkou zlodějů budete krást různé předměty ve střežených místech, což je velmi zábavné a originální. Nedávno navíc tvůrci vypustili editor levelů, v němž komunita může tvořit zajímavé mapy, avšak pouze pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama