fandovsky-mod-skyrimu-prida-25-hodin
Novinka Fandovský mod Skyrimu přidá 25 hodin

Fandovský mod Skyrimu přidá 25 hodin

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 7. 2013 10:40 4
Reklama

Ačkoliv do samotného Skyrimu je možné investovat stovky hodin, devatenáctiletý Alexander J. Velicky pracoval přes 20 měsíců na kompletně vlastním rozšíření. Jeho Falskaar je velikostně srovnatelný se třetinou Skyrimu, obsahuje originální příběh a hlubokou historii, původní namluvené dialogy a vlastní soundtrack . Alexandr toho dosáhl za přispění přes 100 lidí z internetu, kteří se buď podíleli na dabingu, hudbě nebo pomohli s knihami, modely či texturami, ale valnou většinu vytvořil Velicky sám.

Oficiální popis modu nastiňuje co na vašeho Dovahkiina čeká: "Posledních 600 let byl Falskaar obydlen Nordy, ačkoliv většina jeho dřívější historie zůstává neznáma. Poprvé od příjezdu Nordské skupiny do Falskaaru před šestisty lety se hluboko v ruinách Mzubthandu aktivuje portál, kterým hráč do Falskaaru vstoupí. Je označen jako 'Cestovatel' podle starého proroctví."

Velickyho mod Falskaar je možné stáhnout Skyrim Nexus. Sám Velicky vydáním masivního rozšíření doufá, že bude najat samotnou Bethesdou jako level designer. Bethesda se zatím na toto téma nevyjádřila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama