wargaming-koupil-nove-znacky-a-roste
Novinka Wargaming koupil nové značky a roste

Wargaming koupil nové značky a roste

Marek Švrkala

Marek Švrkala

2. 8. 2013 11:27 2
Reklama

Společnost Wargaming má letos 15. narozeniny, které slaví otevřením nového studia a nákupem dalších herních značek. Nová pobočka provozovatelů free-to-play World of Tanks vznikla v Austinu. Vývojáři Wargamingu v Texasu budou mít na starosti koordinaci a management společnosti, vývoj technologií, a pochopitelně také přispějí k tvorbě nových titulů.

Mezi ně by mělo patřit pokračování strategických sérií Total Annihilation a Master of Orion, které Wargaming získal od Atari. „Ať už s těmito značkami uděláme cokoli, půjde o tříáčkové tituly, za nimiž bude stát síla Wargamingu. Hodláme jim vdechnout nový život,“ uvedl na tiskové konferenci k výročí běloruské společnosti Victor Kislyi, který Wargamingu šéfuje, a dodal, že na těchto titulech chtěl pracovat už v roce 1998, kdy Wargaming vznikl.

„Ať už s těmito značkami uděláme cokoli, půjde o tříáčkové tituly, za nimiž bude stát síla Wargamingu."

Hlavně zakoupení značky Total Annihilation dává smysl, už na začátku letošního roku totiž Wargaming získal studio Gas Powered Games, jemuž šéfuje Chris Taylor. Ten je známý jako hlavní designér Total Annihilation, a tak je dost možné, že dostane šanci vytvořit oficiální pokračování.

Do WoWP přilétají Britové

Z příjemné novinky se mohou těšit také hráči leteckého MMO World of Warplanes, které nedávno vstoupilo do otevřené betaverze. Ještě před oficiálním vydáním hry se virtuální piloti dočkají britských letadel, tedy už pátého národa a jeho technologického stromu.

„Britští letečtí konstruktéři postavili mnoho legendárních vojenských letadel, bez kterých se prostě žádná letecká hra neobejde. Létající legendy jako jsou Spitfire, Blenheim F nebo Javelin dodají hře potřebnou hloubku a hráčům spoustu lepších zážitků,“ prohlásil Vlad Belozerov, ředitel pro globální operace World of Warplane. Chystaná letadla si můžete prohlédnout v traileru, jenž vás přenese do oblak:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama