co-bude-delat-morrigan-v-dragon-age
Novinka Co bude dělat Morrigan v Dragon Age?

Co bude dělat Morrigan v Dragon Age?

Marek Švrkala

Marek Švrkala

13. 8. 2013 14:48 2
Reklama

Oblíbená čarodějnice Morrigan z Dragon Age nebude ve skupině bojovníků Dragon Age: Inquisition. „Morrigan nebude členem vaší skupiny. To některé lidi zklame, pro nás je ale důležité, abychom byli upřímní,“ řekl pro Game Informer Mike Laidlaw, který v Bioware šéfuje vývoji Dragon Age. Morrigan se ale přesto ve hře objeví, a to ne v nějaké epizodní roličce.

„Hraje velkou roli, která možná mnoho hráčů překvapí. Vezmu ji na lidské místo, což vám dá později smysl,“ doplnil hlavní scenárista David Gaider. Příběh Inquisition a návrat Morrigan je přitom v plánu už dlouho. „Jádro příběhu v Inquisition známe už od příprav Dragon Age: Origins. Děj je v plánu už velmi dlouho,“ upozornil Laidlaw a potvrdil, že hra zřejmě bude brát v potaz vztah, jaký s Morrigan máte z prvního dílu.

Dragon Age: Inquisition vyjde na podzim příštího roku, a to pro PC, Xbox 360, PlayStation 3 a také novou generaci konzolí. Během E3 jsme mohli sledovat trailer, který odhalil návrat Morrigan. My doufáme, že se dalšího videa a jiných materiálů dočkáme příští týden na GamesComu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama